150 ÅR i 2016

Resultater 2016

Andreas, Soland og Marius prydet pallen i karusell finalen på Tynset i går.

Gutta skjøt hhv 250, 248 og 248.

Per Gunnar forsvarte 3. plassen sin, Aksel forsvarte 4. plassen sin og det samme gjorde Anniken.

Vi gratulerer alle med flott skyting hele høsten og i finalen.

Det ble en hyggelig og bra helg i Dalsbygda da vi gjennomførte 2. runde i RB-karusellen.

Marius skjøt nok en gang 250 og vant dermed sin klasse. Turid stilte sporty opp og klinket til med ny personlig rekord. Fantastisk!!!

Ellers imponerer brødrene Aksel og Soland med hhv. 240 og 248.

I tillegg hadde våre flinke eldre rekrutter ansvaret som kontrollører i helga, noe de utførte med stor suksess.

Ellers tusen takk til skyttere og alle som jobbet i komite - helga var super!!!

1. runde i årets RB-karusell er gjennomført. Øvre Rendal sto for arrangementet.

Alle våre presterte godt allerede fra starten av innendørssesongen 2016/2017.

Vi lar oss imponere av Aksel Henningsmo som fortsetter sin gode utvikling og vinner klassa si på dette stevnet.

Eskil Tuveng fortsetter å skyte like godt inne som ute.

Ellers så er eldre rekruttene våre fortsatt stabile med svært gode resultater med hhv. Andreas Tuveng (248) nr. 2, Soland Henningsmo (248) nr. 3 og Marius Tuveng (245) nr. 5.

Trippelstevne og jubileumsstevne 2016 er historie.
Men for en helg!!!!!!
Den ble fantastisk
Tusen takk til alle som kom på stevne og festen og gjorde dette til et jubileum som vi fortjente
En stor stor takk til alle som jobbet i komité for at denne helga ble en suksess!!!! Vi hadde ikke klart oss uten deres innsats og kreative løsninger.

Resultater finner du Her!!!

Det ble en fantastisk helg med 153 skyttere på standplass. En fantastisk dugnadsgjeng både fredag, lørdag og søndag. Tusen takk for kjempe innsats alle sammen!!!!!

Vår egen Marius Tuveng skjøt 350 med 23 indre. Gratulere så mye Marius!!! Nå er du med i den eksklusive 350-klubben i Dalsbygda som bare 3 andre skyttere er medlem av (Danie Moseng Ryen, Simen Krogh og Ole Christian Nygjelten).

Hans Sollid var heller ikke dårligere og skjøt 350 med 26 indre.